Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Kiwi Finance si-a triplat volumul creditelor intermediate, ajungand la 66 milioane euro

Kiwi Finance si-a triplat volumul creditelor intermediate, ajungand la 66 milioane euro
Kiwi Finance, lider pe piata de brokeraj bancar din Romania, si-a sporit cu 228,5% volumul creditelor intermediate in primele patru luni din 2008 fata de cele din intervalul similar al anului trecut, pana la 66 milioane euro, a anuntat compania.Pe segmentul creditelor ipotecare, Kiwi Finance a inregistrat vanzari de peste 30 milioane euro, ceea ce reprezinta un total de 45,5% din vanzari. Compania a anuntat o dublare a valorii creditului mediu. Tinand cont de aceste rezultate, compania isi confirma obiectivele pentru anul 2008.


"Speram ca ne vom putea atinge obiectivul stabilit pentru anul 2008, de a obtine o crestere cu 85% a volumului total de credite intermediate fata de anul 2007. Aceste rezultate sunt, in primul rand, consecinta unei evolutii a domeniului brokerajului bancar din Romania, in contextul cresterii numarului de banci si a ofertei de credite pe piata bancara", a declarat directorul Kiwi Finance, Anca Bidian.Pentru acest an, tinta Kiwi Finance este sa intermedieze imprumuturi in valoare de 300 milioane euro, aproape dublu in raport cu anul trecut. Potrivit estimarilor companiei, suma ar trebui sa reprezinte peste 2,5% din totalul creditelor catre populatie in acest an.De asemenea, Kiwi Finance si-a propus sa ajunga la o pondere de 35% a imprumuturilor cu garantii ipotecare in totalul creditelor intermediate.Compania Kiwi Finance este lider pe piata de brokeraj bancar din Romania si a fost infiintata la sfarsitul anului 2003, sub numele de Gemini Capital Consult. Activitatea Kiwi Finance se concentreaza pe trei directii principale: consultanta de credite pentru populatie, consultanta de credite pentru firme si consultanta juridica. Kiwi Finance detine noua sucursale in Romania si o sucursala la Madrid. De la infiintare, in 2003, si pana in prezent, Kiwi Finance a intermediat credite in valoare de peste 330 milioane euro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 998 ori