Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Kiwi Finance da credite ipotecare romanilor care muncesc in Spania

Kiwi Finance da credite ipotecare romanilor care muncesc in Spania

Kiwi Finance, lider pe piata de brokeraj bancar din Romania, ofera credite ipotecare si de nevoi personale cu garantie ipotecara romanilor aflati la munca in Spania, prin intermediul sucursalei de la Madrid, a anuntat compania. In prezent, Kiwi Finance negociaza cu banci din Spania pentru incheierea unor acorduri, astfel incat romanii angajati cu acte sa poata obtine credite in Spania.


Sucursala companiei din Madrid ofera consultanta financiara si juridica si se ocupa de intreg procesul de intocmire a dosarului, inclusiv legalizarea, traducerea si verificarea actelor. Kiwi Finance a incheiat parteneriate pentru acordarea de credite romanilor din Spania cu sapte banci din Romania.


Compania Kiwi Finance este lider pe piata de brokeraj bancar din Romania si a fost infiintata la sfarsitul anului 2003, sub numele de Gemini Capital Consult. Activitatea Kiwi Finance se concentreaza pe trei directii principale: consultanta de credite pentru populatie, consultanta de credite pentru firme si consultanta juridica. Kiwi Finance detine noua sucursale in Romania si o sucursala la Madrid. De la infiintare, in 2003, si pana in prezent, Kiwi Finance a intermediat credite in valoare de peste 330 milioane euro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1765 ori