Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bani cu imprumut direct de la "masina de credite"

Creditomatul de la Credius: premiera in Uniunea Europeana

Creditomatul de la Credius: premiera in Uniunea Europeana
Incepand cu 18 iunie 2015, romanii pot sa ia bani cu imprumut printr-o metoda noua, revolutionara: direct de la Creditomatul© Credius.

Cum se poate deduce chiar din denumirea sa, Creditomatul© este o "masinarie" gandita pe acelasi principiu cu familiarul bancomat, singura diferenta fiind ca prin intermediul sau se pot accesa creditele oferite de Credius IFN SA.

Prin lansarea Creditomatului© Credius, Romania devine prima tara din Uniunea Europeana care beneficiaza de aceasta metoda simpla, prietenoasa si rapida de a accesa un imprumut.

Primul Creditomat din Romania este deja instalat in incinta Afi Cotroceni in Bucuresti. Prin ineditul sau si prin aspectul spectaculos, Creditomatul Credius a starnit deja multa atentie si interes.

Experienta utilizarii aparatului este extrem de simpla. Persoana interesata in obtinerea unui credit introduce datele personale pe ecranul touchscreen, scaneaza actele prin intermediul unui scanner instalat pe creditomat, imediat Creditomatul printeaza contractul de credit, persoana il semneaza, apoi il reintroduce in Creditomat. Aprobarea creditului se face foarte rapid, in jur de 40 de minute. La final, Creditomatul elibereazaun voucher cu ajutorul caruia se pot ridica banii de la banca.

Creditomatul Credius din Afi Cotroceni este un prototip: scopul sau este testarea si imbunatatirea continua a acestui nou sistem de creditare. Practic, in fiecare zi sunt operate noi optimizari, derivate interactiunea directa a oamenilor cu aparatul.

La finalul unei perioade de testare de 3 luni, Credius va dezvolta un Creditomat total adaptat la dorintele consumatorilor, care ofera oamenilor accesul simplu si rapid la credite, complet independent de angajatii institutiei financiare nebancare si de programul de lucru al acestora.

Ulterior, Credius are planuri mari: dezvoltarea unei retele nationale de Creditomate, care sa transforme creditarea intr-un demers familiar, de o simplitate extrema.

"Deviza noastra? Fapte, nu vorbe!", declara Andrei Buzgan, CEO al Credius IFN.

"Creditomatul e inca o dovada a angajamentului nostru catre inovatie. Urmam consecvent, pas cu pas, planul de a redefini piata romaneasca de credite. Secretul nostru este flexibilitatea: intr-o piata financiara relativ rigida, cu reguli multe si deseori contradictorii, noi ne asumam riscuri suplimentare in procesul de creditare. O facem pentru ca avem incredere in imprumutatii nostri - si pentru ca ne propunem sa venim in intampinarea nevoilor lor".

Creditomatul a aparut ca urmare a unei serii de produse financiare inovative lansate de Credius IFN de la inceputul lui 2015: "Online-Online", singurul instrument de creditare 100% online, care permite efectuarea cumparaturilor online prin credite online, direct de pe canapeaua de acasa, si "Cel mai Cel", un credit avantajos pe termen mediu si lung care "imprumuta" rapiditatea extrema a creditelor mici pe termen scurt.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2387 ori