Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Citigroup va achizitiona compania ABN AMRO Mortgage Group

Citigroup va achizitiona compania ABN AMRO Mortgage Group
Citigroup a anuntat luni ca va achizitiona ABN AMRO Mortgage Group, specializata in oferta de credite ipotecare pe piata din Statele Unite ale Americii, relateaza Reuters.

ABN AMRO Mortgage Group este o subsidiara a grupurilor bancare LaSalle Bank Corp si ABN AMRO Bank N.V. Citigroup nu a oferit alte detalii despre aceasta afacere.

Citigroup se asteapta ca aceasta tranzactie sa se finalizeze in primul trimestru al 2007. Achizitie va majora cu aproximativ 1,5 milioane de clienti portofoliul CitiMortgage Inc, divizia specializata in credite ipotecare a Citigroup.

Citigroup a facut cinci achizitii in ultimele trei luni ale anului trecut, toate cu scopul de a-si extinde franciza la nivel international. Grupul a condus un consortiu care a achizitionat 85% din Guangdong Development Bank din China.

In America Centrala a anuntat achizitia grupului Financiero Uno, o franciza de carduri de credit pentru consum, si a grupului Cuscatlan, o banca de consum si corporativa.

Citigroup a anuntat, de asemenea, achizitia companiei Quilter, una dintre cele mai respectate firme de administrare a averilor din Marea Britanie, precum si cumpararea a 20% din Akbank, una din bancile importante din Turcia.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 854 ori