Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Designerii proiecteaza mobilele viitorului

Designerii proiecteaza mobilele viitorului

Studentii Colegiului de Arta si Design St Martins din Londra, s-au intrecut in creativitate, ca urmare a provocarii lansate de Nokia.Design-ul terminalelor care vor fi scoase pe piata in anul 2015, a fost imaginat intr-o competitie a studentilor londonezi apriga.

Nicola Reed a realizat un design pentru un terminal 3G, de dimensiunile unei carti de credit, care va fi purtat in jurul gatului. Tema mobilului este verde, sugerand aplecarea spre natura. Surprinzator este si materialul din care este realizat mobilul, si anume lemnul.

Creatia Nicolei Reed

O alta participanta in competitie, Kimberly Hu, a prezentat un model inspirat de aromoterapie, ce permite userilor share-ul de mirosuri si de lumini ambientale. Terminalul prezinta un mecanism de impaturire gen origami, putand lua forma unui plic.

Terminalul origami imaginat de Kimberly Hu

Dan Mayer a fost cel care a castigat marele premiu pus in joc de Nokia, un internship, cu modelul Nokia 111. Inspirat din calatoriile in care aventurierii purtau cu ei fotografii cu familia, Nokia 111, tinde sa devina un fel de rama fotografica atunci cand nu este utilizat. De asemenea, telefonul poate fi asezat pe masa in timpul apelurilor video, pentru a simula contactul face-to-face.

Modelul castigator semnat Daniel Mayer

Toate conceptele viitoarelor terminale Nokia, se afla in prezent expuse la Air Gallery din Londra.

Adina Corneci

Bloombiz

Cititi astazi in directNews.ro

Elogiu florii de hartie Emanuel Ciocu

Cronologii impotriva uitarii Sorin Tudor

Cel mai batran prezevativ din lume Nora Barbu

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1185 ori