Pista de decolare a Aeroportului Cluj-Napoca costa 120 mil euro

Luni, 19 Iulie 2010, ora 10:28
1391 citiri
Pista de decolare a Aeroportului Cluj-Napoca costa 120 mil euro

Regia Autonoma Aeroportul Cluj-Napoca va organiza, in 16 septembrie, o licitatie deschisa pentru contractul de lucrari la pista de decolare, a carui valoare se ridica la 120 milioane euro, fara TVA, se arata intr-un anunt de pe e-licitatie.ro, citat de NewsIn.

Potrivit anuntului, contractul "Pista de decolare - Aterizare de 3500m si suprafete de miscare aeroportuare aferente" are o durata de 48 de luni incepand de la data atribuirii.

Finantarea contractului va fi facuta din "alocatii CJ Cluj, surse proprii, credit furnizor, credite bancare si alte surse". Criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

Cei care doresc sa participe la aceasta licitatie trebuie sa fi avut cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani de minim 50 milioane euro.

De asemenea, se solicita o garantie de participare de 2,4 milioane euro, precum si garantia de buna executie reprezentand 3% din valoarea contractului fara TVA.

Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 90 de zile de la termenul limita de primire a ofertelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pista, #decolare, #aeroport, #lucrari , #Credite banci