Millennium Bank extinde activitatile a 46 de unitati

Luni, 13 Iulie 2009, ora 11:24
1649 citiri
Millennium Bank extinde activitatile a 46 de unitati

Millennium Bank va extinde activitatile in 46 de unitati, care aveau oferte specializate pe consumer finance, astfel incat acestea sa poata oferi servicii complete de retail, a anuntat, luni, institutia de credit.

"Banca isi extinde acum activitatile in unitatile care aveau o oferta specializata de consumer finance si instaleaza si in acestea casierii, pentru a oferi servicii complete de retail. Lucrarile de dezvoltare vor avea loc, incepand de luni, 13 iulie, intr-un numar total de 46 de unitati Millennium Bank, situate in 15 orase, respectiv Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Craiova, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Targu-Mures", se arata intr-un comunicat al bancii, potrivit Mediafax.

Lucrarile de dezvoltare vor dura pana la trei saptamani in fiecare unitate si sunt planificate a se desfasura in perioada iulie - octombrie 2009.

Toate unitatile incluse in program vor fi inchise pe perioada lucrarilor, iar clientii vor avea acces la produsele si serviciile bancii in cadrul sucursalelor locale care au deja casierii si ofera servicii complete de retail.

In prezent, Millennium Bank are 73 de unitati in Bucuresti si 17 judete, care se adreseaza persoanelor fizice, companiilor si clientilor de private banking, printr-o gama larga de produse si servicii.

Banca intentioneaza sa-si extinda reteaua pana la 75 de sucursale pana la finalul acestui an.

Millennium Bank, subsidiara celui mai mare grup financiar privat din Portugalia, si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara.

Grupul portughez este listat la peste 40 de burse nationale si internationale si are o retea de peste 1.700 de unitati in 15 tari si peste 22.000 de angajati.

Banca portugheza Millennium BCP a raportat din operatiunile derulate in Romania o pierdere de 6,6 milioane de euro in primul trimestru al anului, cu 4,7% mai mare fata de cea consemnata in perioada similara a anului trecut, de 6,3 milioane de euro.

 

#dezvoltare, #milennium, #servicii, #unitati , #Credite banci