Kiwi Finance vrea sa intermedieze credite de 34 milioane euro pana la finalul lui 2009

Luni, 04 Mai 2009, ora 12:23
1455 citiri
Kiwi Finance vrea sa intermedieze credite de 34 milioane euro pana la finalul lui 2009

Compania de brokeraj de credite Kiwi Finance si-a propus pentru 2009 cresterea cotei de piata pana la 2% din volumul creditelor acordate de bancile comerciale, in urcare cu 0,3% fata de cat are in prezent, estimand ca va intermedia credite in valoare de 34 milioane euro, a anuntat compania.

Din volumul creditelor pe care Kiwi Finance estimeaza ca le va intermedia, 30 de milioane de euro vor fi credite pentru persoane fizice si 4 milioane de euro credite destinate IMM-urilor, se mai arata in comunicatul de presa publicat luni.

Noile obiective ale Kiwi Finance au fost stabilite luand in considerare o crestere de 10% a pietei de retail si marirea cotei de piata cu 0,3%.

"Incepand cu luna octombrie 2008 am trecut prin 3 etape de consolidare si reducere a costurilor, astfel incat suntem acum pe un palier ajustat noului context de piata.

Am introdus 2 noi linii de business, consultanta companii si consultanta juridica si continuam extinderea prin francize", a declarat Anca Bidian, directorul executiv al Kiwi Finance.

Liniile de business Kiwi Finance sunt: IMM - consultanta credite si leasing, pachete salariale, persoane fizice -consultanta si planificare pe bugetul familiei si consultanta juridica.

Kiwi Finance este lider pe piata de brokeraj bancar din Romania si a fost infiintata la sfarsitul anului 2003, sub numele de Gemini Capital Consult.

Compania detine 7 sucursale proprii in Bucuresti, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Brasov, Cluj-Napoca, Campina si 3 francize. De la infiintare, in 2003, si pana in prezent, KIWI Finance a intermediat credite in valoare de peste 445 de milioane de euro. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Banca Europeană de Investiţii va avea reguli mai simple pentru împrumuturile necesare investițiilor militare
Banca Europeană de Investiţii va avea reguli mai simple pentru împrumuturile necesare investițiilor militare
Banca Europeană de Investiţii (BEI) îşi va relaxa regulile privind împrumuturile pentru proiecte cu utilizare duală, militar-civilă, pentru a finanţa mai multe investiţii legate de...
#credite, # banca, # companie, # consultanta, # leasing , #Credite banci