Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Comvex investeste pentru extinderea activitatii

Comvex investeste pentru extinderea activitatii
Comvex Constan?a (CMVX) va investi in urmatorii doi ani aproape 21 de milioane euro pentru dezvoltarea unui nou flux de derulare a marfurilor, investitia urmand sa fie finantata prin credite bancare, potrivit deciziei luate de actionari si notificata pie?ei Rasdaq. Actionarii Comvex au aprobat in adunarea generala din 17 iulie planul de investitii pentru perioada 2008-2009, care prevede dezvoltarea unui nou flux de derulare a marfurilor, investitie care se va ridica la 20,90 milioane euro.


Totodata, compania va contracta un credit de investitii de pana la 20 de milioane euro, care va fi garantat in intregime cu mijloacele fixe existente sau nou achizitionate.  Comvex Constanta are un capital social de 11,05 milioane lei, divizat in 4,42 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 2,50 lei. Actionarul majoritar al societatii este Solidmet SRL, care controleaza 53,94% din capitalul social, iar ECE Energy Consulting Establishment detine 22,05% din actiuni.Compania este specializata in servicii de manipulare a marfurilor, iar titlurile sale se tranzactioneaza la categoria a doua a pietei Rasdaq, sub simbolul CMVX.Valoarea de piata a societatii este de 212,20 milioane lei (59,27 milioane euro), conform ultimei cotatii de 48 lei, stabilita in sedinta din 15 iulie a pietei Rasdaq.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1399 ori