Avizul final pentru OUG 50, posibil in 27 octombrie

Marti, 12 Octombrie 2010, ora 23:42
1389 citiri
Avizul final pentru OUG 50, posibil in 27 octombrie

Comisia de Buget, Finante, Banci din Camera Deputatilor ar putea sa dea avizul final pe OUG 50/2010 privind creditele acordate consumatorilor in 27 octombrie, atunci cand vor fi reluate dezbaterile pe articolele ordonantei, a declarat marti presedintele Comisiei, deputatul Viorel Stefan, potrivit Newsin.

"Daca incepem in 27 octombrie, miercuri, sunt sanse mari ca votul final sa fie in aceeasi zi. Dezbaterea va avea loc la ora 10 daca programul Plenului Camerei ramane neschimbat", a mentionat Stefan, care a adaugat ca pana in 21 octombrie sunt asteptate toate amendamentele propuse.

El a mentionat ca in 27 octombrie vor fi reluate dezbaterile pe articolele ordonantei, "cunoscand in mod clar si asumat oficial punctul de vedere al institutiilor implicate si avand in foarte clar redactate si propuse amendamentele".

"Vom solicita tuturor institutiilor si autoritatilor guvernamentale sau neguvernamentale implicate in acest proces de legiferare a ordonantei 50 puncte de vedere asumate, in scris, pe baza carora vom putea sa reluam dezbaterea", a mai spus Vorel Stefan. 

#oug 50, #aviz, #credite, #banci, #ordonanta , #Credite banci