Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Credite bancare pentru tratamente medicale - Afla cum le poti obtine si la ce costuri

Credite bancare pentru tratamente medicale - Afla cum le poti obtine si la ce costuri


Restrictiile impuse de Banca Nationala a Romaniei in ceea ce priveste acordarea creditelor de consum au determinat bancile sa se orienteze spre creditele de nisa, precum imprumuturile agricole, cele pentru studii sau pentru tratamente medicale.

Creditele pentru tratamente sunt destinate finantarii cheltuielilor pentru ingrijiri medicale, efectuate in clinici din Romania sau din strainatate, inclusiv costurile pentru analize si investigatii, medicamente sau costuri de spitalizare.

In general, documentele solicitate de institutiile financiare pentru acordarea unor astfel de credite sunt: act de identitate, certificat de rezidenta, cerere de credit, acordul de consultare al Centralei Riscurilor Bancare/Biroului de Credit, factura de utilitati de la adresa de domiciliu sau documentele atestand dreptul de proprietate, factura proforma/document justificativ emis de catre institutia medicala avand specificata valoarea serviciilor medicale ce urmeaza a fi finantate si care sa contina toate datele necesare efectuarii platii in contul institutiei medicale.

Citeste mai multe despre Credite bancare pentru tratamente medicale - Afla cum le poti obtine si la ce costuri pe Ziare.com.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1700 ori