Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ce informatii trebuie sa contina contractul de credit? Iata la ce trebuie sa fiti atenti

Ce informatii trebuie sa contina contractul de credit? Iata la ce trebuie sa fiti atenti


Contractul de credit este actul prin care banca acorda, promite sau stipuleaza posibilitatea de a acorda unui client un imprumut si trebuie sa cuprinda informatii esentiale prevazute de legislatia in vigoare. De asemenea, exista anumite clauze contractuale care sunt interzise si care nu trebuie sa se regaseasca in document sub nicio forma. In plus, pe parcursul derularii contractului de credit, banca nu are voie sa efectueze anumite operatiuni.

Guvernul a acordat recent avize favorabile unor initiative legislative aflate in dezbatere in Parlament. Este vorba despre proiectul de lege privind insolventa persoanelor fizice si cel referitor la convertirea in lei a creditelor in valuta la cursul de schimb de la data conversiei.

Citeste mai multe despre Ce informatii trebuie sa contina contractul de credit? Iata la ce trebuie sa fiti atenti cand semnati documentul! pe Avocatnet.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2080 ori
Citeste mai multe desprecredite contract credite banci