Intesa Sanpaolo Bank Romania relaxeaza creditarea ipotecara in 2-3 luni

Luni, 06 Aprilie 2009, ora 14:50
3713 citiri
Intesa Sanpaolo Bank Romania relaxeaza creditarea ipotecara in 2-3 luni

Intesa Sanpaolo Bank va implementa in Romania in urmatoarele 2-3 luni un nou sistem de acordare a creditelor ipotecare si va lansa un nou card de credit in acelasi interval, a declarat luni seful diviziei de dezvoltare a afacerilor de retail, Fabio de Grazia.

"Vrem sa fim pregatiti pentru momentul in care piata creditelor ipotecare se va relansa. Vom implementa in urmatoarele doua - trei luni un nou sistem de acordare a creditului ipotecar, modificand modul de calcul al scoring-ului pentru clienti", a explicat Fabio de Grazia.

El a completat ca banca va lansa in urmatoarea perioada si un card de credit, considerand ca acest segment prezinta un potential ridicat, in conditiile actuale de piata.

"In Romania, ca si in alte subsidiare din regiune, incepem de multe ori prin a ne uita la produsele implementate de grup in Italia si le exportam. Ne-am revizuit oferta de cont curent, ceea ce a dus la cresterea de peste doua ori a bazei de clienti.

In continuare, pe segmentul de retail, creditul ipotecar si cardul de credit vor fi principalele produse pe care ne vom concentra", a mai spus de Grazia.

Reprezentantii bancii au mai explicat ca in acest an banca va deschide "doar cateva unitati, dupa ce anul trecut banca si-a dublat reteaua". La sfarsitul lui 2008 Intesa Sanpaolo Bank Romania avea active totale de 700 milioane euro, 92 de unitati si 58.000 clienti. 

Android 15 le va permite utilizatorilor să se conecteze mai ușor și rapid cu obiectele smart din casă
Android 15 le va permite utilizatorilor să se conecteze mai ușor și rapid cu obiectele smart din casă
Potrivit Android Authority, odată cu lansarea Android 15, Google va permite comunicarea directă a smartphone-urilor cu dispozitivele inteligente din casă prin intermediul protocolului Thread....
#acordare, #credit, #credite, #intesa, #ipotecare, #relaxare, #sanpaolo, #sistem , #Credit ipotecar

Curs valutar

1 EUR = 4.9681 RON

0.0026

1 USD = 4.5404 RON

-0.0151
  1. Cei mai norocoși angajați de la stat. Au salarii de 2.500 de euro pe lună
  2. De ce aproape jumătate dintre femeile din România se pot aștepta la cele mai mici pensii