Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Restantierii la creditele in franci elvetieni ar putea scapa temporar de executarea silita

Restantierii la creditele in franci elvetieni ar putea scapa temporar de executarea silita


Persoanele care au credite imobiliare in franci elvetieni, dar nu isi mai pot achita ratele, ar putea scapa temporar de executarea silita efectuata de banca, se mentioneaza intr-un proiect de lege aflat in dezbatere la Senat.

Potrivit unui proiect de lege aflat in dezbatere la Senat, persoanele fizice care au credite in franci elvetieni, dar au acumulat restante, ar putea sa nu mai fie executate silit de banca pentru o anumita perioada de timp.

In documentul citat se precizeaza ca imobilele cu destinatie de locuinta ale persoanelor fizice supuse executarii silite din cauza neachitarii ratelor la credite contractate in franci elvetieni (CHF) vor benefica de o amanare pentru trei ani in ceea ce priveste aplicarea executarii silite.

Citeste mai multe despre Restantierii la creditele in franci elvetieni ar putea scapa temporar de executarea silita pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1808 ori