Emporiki Bank Romania a lansat 3 credite noi

Luni, 26 Octombrie 2009, ora 13:45
1479 citiri
Emporiki Bank Romania a lansat 3 credite noi

Emporiki Bank a lansat 3 tipuri de credite pentru populatie cu perioade de gratie de pana la 12 luni, respectiv cel de nevoi personale fara ipoteca de pana la 50.000 euro, creditul de nevoi personale cu ipoteca de pana la 500.000 euro si creditul ipotecar de pana la 1 milion euro, a anuntat banca, precizeaza NewsIn.

Creditul de nevoi personale de cel mult 50.000 euro, echivalent in lei sau dolari, cu o scadenta de pana la 120 luni, care are atasata o asigurare ce acopera pierderea involuntara a locului de munca, decesul si incapacitatea temporara de munca.

Banca accepta drept codebitor pentru imprumut sotul sau sotia, parintii, copiii sau partenerii si acorda o perioada de gratie de cel mult 6 luni, in care clientul nu plateste principalul.

Creditul de nevoi personale cu ipoteca de cel mult 500.000 euro, echivalent in lei sau dolari, este acordat pe cel mult 40 de ani. Emporiki Bank finanteaza pana la 80% din valoarea proprietatii, iar imprumutul nu are atasat comision lunar de administrare si comision de analiza a dosarului. Perioada de gratie este de pana la 12 luni.

Creditul ipotecar de pana la 1 milion euro, echivalent in lei sau dolari, are de asemenea o scadenta de pana la 40 ani. Clientul poate opta pentru o perioada de gratie de maxim 12 luni la principal, nu plateste comision lunar de administrare si comision de analiza, iar banca finanteaza pana la 80% din minimul dintre valoarea evaluata si valoarea de cumparare a imobilului.

Gradul de indatorare acceptat de banca este de cel mult 69% si se iau in calcul venituri ca salariul, pensia, drepturile de autor, venituri din profesii liberale, chirii, dividende, venituri obtinute de navigatori, precum si alte tipuri de venituri, potrivit Emporiki Bank.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#emporiki, #banca, #credit, #imobiliare , #Credit imobiliar