Ai nevoie de bani urgent? Ia un credit rapid!

Luni, 24 Iulie 2017, ora 17:21
3427 citiri
Ai nevoie de bani urgent? Ia un credit rapid!

(P) Toti avem nevoie de bani urgent uneori si stim ca poate fi neplacut sa depinzi de cei din jurul tau pentru a depasi o situatie de criza financiara. Fie ca apelezi la prieteni si ei nu te pot ajuta, fie ca ceri un avans din salariu sefului, dar te pune sa faci o cerere scrisa si sa astepti, iar de banci nu mai vorbim - pe langa muntii de documente pe care ti-i cer, esti nevoit sa astepti o perioada lunga pana analizeaza ei situatia ta.

Tocmai din cauza acestor probleme, au fost create creditele rapide nebancare. Acest tip de imprumut te ajuta in momentul in care ai nevoie urgenta de bani si nu stii de unde sa ii obtii. Se numesc rapide pentru ca dureaza foarte putin sa aplici online, primesti aprobarea in cel mai scurt timp, iar banii iti sunt transferati in cont in mai putin de 2 ore.

Din ce in ce mai multi oameni apeleaza, cu incredere, la imprumuturile nebancare deoarece nu impun termeni atat de stricti, cum gasesti la bancile traditionale.

De aici vei afla avantajele unui credit online, cum poti solicita un imprumut si cine poate aplica. De asemenea, iti vom spune ce suma poti obtine si in cat timp trebuie sa o returnezi, cand sa apelezi la o refinantare si cum sa procedezi in cazul in care depasesti data scadenta.

De ce aplica oamenii pentru un credit rapid?

Cel mai important avantaj al unui astfel de credit este rapiditatea cu care obtii banii.

Unele persoane sunt determinate si de faptul ca aplici 100 % online, chiar de la tine de acasa, fara sa te deplasezi sau de oriunde esti, pentru ca e nevoie doar de o conexiune la internet.

Alt motiv este acela ca aplici doar cu buletinul si nu ai nevoie de garantii, giranti sau alte documente. Costurile imprumutului sunt fixe si nu se modifica pe parcurs, iar comisioane nu exista. Suma si perioada de rambursare le alegi singur, conditia fiind sa te incadrezi in maximum 35 de zile.

Dar, probabil ca unul dintre cele mai importante motive pentru care atat de multe persoane apeleaza la un credit rapid nebancar ramane acela ca imprumutul se poate obtine si de catre cei care nu au un istoric perfect cu Biroul de credite.

Ce sunt creditele rapide?

Creditele rapide fara acte sunt imprumuturile nebancare la care poti apela oricand, atunci cand ai nevoie de o suma de bani de pana la 1500 de lei urgent. Aceste imprumuturi online nu necesita actele cerute in mod normal de orice banca atunci cand soliciti un credit, ci doar o copie de buletin. Rapiditatea cu care primesti banii este principalul atu al acestora!

In cazul in care ai nevoie de un credit rapid online, este suficient sa completezi cererea de pe site cu datele personale, in care specifici suma de bani de care ai nevoie si sa trimiti pe mail o copie dupa cartea ta de identitate. Nu vei avea nevoie de niciun fel de adeverinta, iar banii iti vor intra in cont in cateva ore.

Cat de sigure sunt?

Suntem obisnuiti cu birocratia ineficienta a bancilor clasice, cu drumurile dese si, de multe ori, inutile, cu stresul aparut in ceea ce priveste documentatia pentru accesarea unui credit, practic iti trebuie o lucrare de doctorat.

Sunt facute analize peste analize si ai nevoie de numeroase acte. Asa ca, poate ti se va parea ciudat ca, in cazul creditelor rapide, vei fi scutit de toate aceste eforturi.

Totul este la fel de simplu pe cat pare, iar aceste imprumuturi nebancare fara acte au fost concepute tocmai pentru a fi accesibile tuturor celor care au nevoie urgenta de bani si nu au timp de pierdut cu procurarea actelor care sa le dovedeasca bonitatea.

Poti solicita un credit online rapid chiar si pentru o zi!

In cererea online vei specifica de la bun inceput ce suma de bani doresti si, de asemenea, perioada pentru care ai nevoie. Dobanda de 1.2% pe zi va fi trecuta, foarte clar, in contract tocmai pentru a sti exact ce suma de bani va trebui sa returnezi.

In functie de ziua cea mai apropiata de salariu sau de pensie, poti alege perioada in care rambursezi imprumutul, dar nu mai mult de 35 de zile de la data primirii banilor.

Economisesti timp si iti rezolvi urgentele financiare in cateva ore!

Solutiile inovatoare de finantare, abordarea nebirocratica, operativitatea sunt atuuri ce reduc timpul de asteptare pana la acordarea creditului. Practic, trimiti cererea, iar in cateva minute vei primi raspunsul. Daca acesta este pozitiv, si in majoritatea solicitarilor asa si este, suma ceruta iti va intra in cont chiar in aceeasi zi. Practic, in doar cateva ore, iti vei rezolva problema fara niciun fel de efort.

Totul a fost simplificat pentru ca tu sa ai un ajutor de incredere atunci cand ai o nevoie urgenta de bani!

Perioada de returnare a unui credit rapid fara acte este flexibila!

Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca banii imprumutati pot fi restituiti intr-o zi aleasa de tine, bineinteles, in intervalul maxim de 35 de zile. Totusi, daca dispui de bani mai devreme, ii poti inapoia fara probleme, fara a plati comisioane, iar dobanda iti va fi calculata doar pentru perioada in care ai beneficiat de bani. Asta inseamna ca vei plati mai putin.

De exemplu, daca ai imprumutat 1000 de lei pentru 30 de zile si doresti sa-i restitui dupa 5 zile, vei plati dobanda doar pentru cele 5 zile, indiferent de perioada trecuta in contract.

Ce se intampla daca nu am banii in perioada solicitata?

In cazul in care nu poti rambursa creditul in perioada stabilita sau mai devreme, trebuie sa anunti institutia creditoare si sa soliciti o refinantare. Aceasta iti poate fi aprobata doar dupa ce ai platit integral dobanda aferenta creditului initial. Fiecare zi de intarziere a platii creditului este penalizata cu 1,2%.

Avantajele creditelor rapide:

- Sunt accesibile oricarei persoane cu un venit stabil mai mare de 700 de lei/luna si cu varsta de peste 21 de ani.

- Ai nevoie doar de o copie dupa buletin.

- Nu se percep comisioane.

- Pot fi rambursate anticipat, fara costuri suplimentare.

- Totul se desfasoara online.

- Sunt transparente.

- Pot fi accesate de mai multe ori de aceeasi persoana.

- Sunt aprobate rapid, iar banii iti sunt livrati in cont in aceeasi zi.

- Sunt discrete si sigure.

Fie ca e vorba de cheltuieli pentru evenimente importante sau de plata unei facturi restante, ori de reparatii urgente in casa sau la masina, toate te solicita emotional. Sustine-le cu un credit rapid online si lucrurile se pot intampla asa cum vrei tu! Fara stres si fara pierdere de timp!

Clientii fideli sunt rasplatiti!

Daca ai mai luat imprumuturi in trecut, in primul rand este mult mai simplu sa aplici si ai mai multe variante. Poti solicita un credit telefonic, prin SMS, din contul de client sau direct din aplicatia pe telefon, fara sa mai completezi vreo cerere. Este suficient sa scrii suma de care ai nevoie.

In al doilea rand, primesti banii in cont in doar 60 minute!

Creditul rapid fara acte este ideal atunci cand ai nevoie urgent de o suma de bani pana la salariu. Aplica doar daca esti presat de o situatie financiara si trebuie sa o rezolvi cat mai repede.

Nu imprumuta mai mult decat ai nevoie!

#credit rapid, #credit IFN, #credit nebancar , #Credit consum