Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Profitul Credit Suisse a scazut in trimestrul al doilea

Profitul Credit Suisse a scazut in trimestrul al doilea
Profitul Credit Suisse a scazut cu 62% in trimestrul al doilea, ajungand la 1,16 miliarde dolari. Totusi, afacerile de afacerile de gestionare a activelor si de private banking au inregistrat profit, conform Reuters. Credit Suisse, care a afisat pierderi de miliarde de franci din cauza crizei creditelor si a fost nevoita sa recunoasca alte pagube in urma unui scandal de tranzactionare, a anuntat joi ca volatilitatea din piete ar putea sa continue, insa ca situatia ofera oportunitati.


"Intr-un moment in care multi competitori isi pun la indoiala modelele de afaceri, directia noastra strategica este clara si consistenta", a declarat directorul financiar, Renato Fassbind, adaugand ca situatia de criza din sectorul creditelor continua cu siguranta si ca volatilitatea ar putea persista pe termen mediu."Avand in vedere puterea pe care o avem, aceasta perioada de schimbare din industrie va oferi Credit Suisse oportunitati fara precedent", a declarat Fassbind in cadrul unei conferinte de presa.Banca, ce a fost afectata de criza mai putin decat alte nume mari, in special UBS, a anuntat ca afluxul de capital nou in cadrul diviziei de gestionare a activelor a crescut la 15,4 miliarde franci, mai mult decat dublul nivelului estimat si in urcare fata de 13,3 miliarde in 2007.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1234 ori