Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

MCTI relanseaza licitatia pentru privatizarea Postei Romane

MCTI relanseaza licitatia pentru privatizarea Postei Romane

Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) a relansat luni licitatia pentru selectarea unui consultant pentru privatizarea Companiei Nationale Posta Romana, dupa ce la licitatia din 2005 a fost depusa o singura oferta.Termenul limita pentru depunerea scrisorilor de interes este 12 octombrie, iar cele trei criterii de precalificare sunt sa demonstreze ca au mai oferit consultanta guvernelor in privatizarea cu succes a companiilor de stat cu o cifra de afaceri de minimum 100 milioane euro, ca au experienta in calitate de consultanti coordonatori in privatizarea companiilor din sectorul de comunicatii postale precum si experienta in acordarea de consultanta financiara, in fuziuni si achizitii in sectorul de telecomunicatii in Europa si in special in Europa Centrala si de Est.

MCTI a primit anul trecut scrisori de interes din partea a cinci companii - Credit Suisse First Boston, Daiwa Securities SMBC, FinansInvest, ING, PricewaterhouseCoopers - si doua consortii formate din CA-IB Corporate, NM Rothschild&Sons Ltd si Ernst&Young, respectiv DZ Consulting si Raiffeisen Capital & Investments.

Licitatia a esuat insa, deoarece MCTI a primit o singura oferta din partea consortiului CA-IB Corporate, NM Rothschild&Sons si Ernst&Young, insa orice licitatie nu poate continua decat daca se primesc cel putin doua oferte.

Realitatea TV

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 924 ori