Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Omer Tetik, presedintele Credit Europe Bank

Omer Tetik, presedintele Credit Europe Bank

Omer Tetik a fost ales presedinte al Consiliului de Administratie si presedinte al Credit Europe Bank Romania dupa ce Banca Nationala a Romaniei (BNR) a acreditat numirea sa la conducerea bancii, se arata intr-un comunicat de presa, anunta NewsIn.

Procedura BNR succede nominalizarii lui Omer Tetik de catre actionari, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din luna noiembrie, pentru cele doua functii de conducere.

"Provocarile perioadei actuale sunt mari, insa, impreuna cu echipa Credit Europe Bank, tintim indeplinirea obiectivelor strategice avute in vedere pentru 2011: relansarea activitatii de creditare, cresterea eficientei operationale si continuarea practicarii unui banking inovator, cu accent pe tehnologie si pe canalele alternative de distributie", a declarat presedintele Credit Europe Bank.

Omer Tetik a preluat conducerea Credit Europe Bank dupa o cariera de zece ani in cadrul bancii. Acesta a ocupat anterior numirii functia de prim vicepresedinte. De-a lungul timpului, Tetik a condus departamentele Treasury, Financial Institutions, Retail Banking si Carduri.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1913 ori
Citeste mai multe despreomer tetik credit europe bank