Omer Tetik, presedintele Credit Europe Bank

Joi, 06 Ianuarie 2011, ora 12:59
2178 citiri
Omer Tetik, presedintele Credit Europe Bank

Omer Tetik a fost ales presedinte al Consiliului de Administratie si presedinte al Credit Europe Bank Romania dupa ce Banca Nationala a Romaniei (BNR) a acreditat numirea sa la conducerea bancii, se arata intr-un comunicat de presa, anunta NewsIn.

Procedura BNR succede nominalizarii lui Omer Tetik de catre actionari, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din luna noiembrie, pentru cele doua functii de conducere.

"Provocarile perioadei actuale sunt mari, insa, impreuna cu echipa Credit Europe Bank, tintim indeplinirea obiectivelor strategice avute in vedere pentru 2011: relansarea activitatii de creditare, cresterea eficientei operationale si continuarea practicarii unui banking inovator, cu accent pe tehnologie si pe canalele alternative de distributie", a declarat presedintele Credit Europe Bank.

Omer Tetik a preluat conducerea Credit Europe Bank dupa o cariera de zece ani in cadrul bancii. Acesta a ocupat anterior numirii functia de prim vicepresedinte. De-a lungul timpului, Tetik a condus departamentele Treasury, Financial Institutions, Retail Banking si Carduri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#omer, #tetik, #credit, #europe, #bank , #stiri Credit Europe Bank