Bogdan Baltazar: Verificati-va conturile la Credit Europe Bank

Vineri, 13 August 2010, ora 00:32
1866 citiri
Bogdan Baltazar: Verificati-va conturile la Credit Europe Bank

Clientii Credit Europe Bank ar trebui sa-si verifice conturile si chiar sa retraga sume mici, nu integrale, a sfatuit consultantul financiar Bogdan Baltazar.

"Nu ii indemn sa scoata banii, pentru ca exista o anumita garantie, exista un fond de garantare a depunerilor, care este alcatuit din toate bancile. Sigur, este un moment greu, dar sper sa nu existe fenomenul de contagiune, de la o banca mica la una mare", a declarat Baltazar, la Realitatea TV.

Potrivit Protectiei Consumatorilor, numarul reclamatiilor de golire a conturilor a ajuns la 20, paguba fiind de 1,5 milioane de euro.

Baltazar sustine ca banca este "extrem de mica", avand o cota de piata de maximum 1 la suta.

"Sunt foarte mici si, in ciuda ofertelor promotionale si a tuturor chilipirurilor pe care le-au anuntat, nu au reusit sa creasca. Eixsta modalitati in breasla - care nu e o adunatura de sfinti - de a-i tine la respect pe astia mici si obraznici", a mai spus Baltazar.

Consultantul financiar a adaugat ca riscul operational al unei banci atat de mici este enorm, pentru ca nu isi permit un personal de control adecvat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bogdan, #baltazar, #credit, #europe, #bank, #conturi , #stiri Credit Europe Bank