ZebraPay: 1 mil. de clienti vor accesa serviciul prepaid pana la finele anului

Marti, 29 Iunie 2010, ora 13:21
1626 citiri
ZebraPay: 1 mil. de clienti vor accesa serviciul prepaid pana la finele anului

ZebraPay, companie care furnizeaza in sistem de franciza terminale de plata instant din Romania, estimeaza 1 milion de utilizatori care vor efectua circa 6 milioane de operatiuni de reincarcare pana la finele anului, a declarat marti directorul general al companiei, Radu Ciorbea, citat de NewsIn.

ZebraPay a introdus pe piata locala tehnologia TopUp, care permite reincarcarea cartelelor prepaid incepand cu 10 lei.

In prezent, tehnologia TopUp este disponibila doar pentru reincarcarile in reteaua Orange, urmand ca in perioada urmatoare aceasta sa fie preluata si in reteaua Cosmote.

"De la intrarea pe piata la finele lunii mai, peste 2.000 de utilizatori au folosit tehnologia TopUp pentru reincarcarile prepaid", a declarat Radu Ciorbea.

Acesta a precizat ca, prin TopUp, utilizatorii pot reincarca atat propria cartela, cat si pe cea a unui alt utilizator intr-un timp record de doar 6 secunde.

Conform estimarilor ZebraPay, pana in acest moment, peste 50% dintre utilizatorii TopUp au optat pentru incarcarile minime de 10 pana la 20 de lei.

In doar o luna de la instalarea primelor terminale ZebraPay, serviciul de reincarcare a cartelelor prepaid a fost accesat de 5.000 de utilizatori, dintre care 3.000 au optat pentru serviciile Vodafone si Cosmote.

Oficialul ZebraPay estimeaza ca numarul clientilor care vor accesa serviciul de reincarcare a cartelelor prepaid pana la finele anului va ajunge la 1 milion.

"Dat fiind faptul ca pana la sfarsitul lui 2010 vom detine 1.000 de terminale, mizam pe aproximativ 1 milion de utilizatori care vor efectua aproximativ 6 milioane de operatiuni de reincarcare", a mai afirmat Directorul General al ZebraPay.

ZebraPay a fost infiintata in 2009 si a furnizat in sistem de franciza primele 60 de terminale de plata la finele lunii mai in Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj, Ploiesti Iasi si Galati.

Astfel, printr-un sistem de plati instant, se vor putea cumpara bilete de tren CFR, bilete de autocar, muzica sau bilete la spectacole si concerte.

De asemenea, terminalele sunt o metoda rapida si usoara de incarcare a cartelelor prepaid si de plata a facturilor la utilitati, de telefonie fixa si mobila, internet sau cablu TV.

In aprezent, ZebraPay are instalate terminale in mai multe puncte intens circulate din Bucuresti, printre care statiile de metrou Unirii 2, Dristor 2, Gara de Nord 1, Victoriei, Piata Romana, Obor, Stefan cel Mare, Lujerului, Crangasi, Pipera si Grozavesti, pasajul pietonal de la Universitate, City Mall, hipermarketurile Auchan Militari, Cora Lujerului, Kaufland Vulcan si Universitatea Romano-Americana.

De asemenea, ZebraPay este prezenta in toate magazinele Kaufland, Winmarkt si Carrefour din Brasov, Constanta, Cluj, Ploiesti, Iasi si Galati.

ZebraPay a semnat parteneriate cu Orange, Vodafone, Cosmote, CFR Calatori, Autogari.Ro, Cat Music, Gold Call, Nobel si MyTicket. 

#prepaid, #serviciu, #zebrapay , #stiri Cosmote