Utilizatorii Cosmote primesc minute in loc de credit

Luni, 17 August 2009, ora 16:21
1534 citiri
Utilizatorii Cosmote primesc minute in loc de credit

Cosmote Romania a lansat, luni, un serviciu prin care posesorii de cartele vor primi minute de convorbiri in retea in loc de credit de comunicare, a anuntat operatorul de telefonie mobila. 

"Cu acest nou serviciu punem capat situatiilor stresante pentru utilizatorii de cartele, cand raman fara credit de comunicare si nu dispun in acel moment de fonduri suficiente pentru o reincarcare obisnuita", a declarat, luni, Gabriel Ionita, director in cadrul Cosmote Romania, intr-un comunicat al operatorului remis MEDIAFAX.

Denumit Pocket Minutes, serviciul poate fi utilizat de catre toti utilizatorii de cartele ai operatorului, indiferent daca au sau nu activata vreo extraoptiune.

Pentru cei care folosesc extraoptiunile, Pocket Minutes se consuma dupa terminarea minutelor disponibile in pachetele obisnuite si este activ timp de sapte zile dupa reincarcare.

Pocket Minutes poate fi activat sunand la numerele 133 sau 135, sau tastand pe telefonul mobil codul *135*codreincarcarea.

Cosmote Romania este al treilea operator local de telefonie mobila, cu o baza de clienti de 6,33 milioane la finele lunii iunie, dupa Orange Romania si Vodafone Romania. 

#cartele, #cosmote, #credit, #minute , #stiri Cosmote