Telelink instaleaza antenele pentru Cosmote Romania

Marti, 21 Februarie 2006, ora 17:01
2103 citiri

Compania Telelink Services Romania, divizia locala a Telelink (Bulgaria), va furniza si instala un numar de 200 de antene pentru operatorul de telefonia mobila Cosmote Romania, pina la sfarsitul anului 2006, potrivit unui anunt al companie bulgare.Contractul cu Cosmote este cel mai important proiect al Telelink Services, specializata in infrastructura destinata retelelor de telefonie mobila. Cele doua companii nu au precizat valoarea contractului.

Subsidiara din Romania a Telelink a fost infiintata in iunie 2005 si, potrivit datelor societatii, numarul angajatilor depaseste 50 de persoane.

Compania a deschis recent si o filiala in Ucraina si vrea sa inceapa operatiunile in Serbia, Polonia si Turcia. In Bulgaria, Telelink este unul dintre cei mai importanti furnizori de infrastructura destinata retelelor de telefonie mobila pentru companiile GloBul (detinut de OTE si un a fost director Nikolas Tsolas, noul sef al Cosmote Romania). Telelink colaboreaza cu principalii jucatori din domeniu, precum Cisco Systems, Italtel, IBM, Motorola, dar si cu Intracom, alt furnizor OTE si Cosmote.

BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!

Abonati-va la newsletter!