Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Servicii speciale pentru clientii Cosmote

Servicii speciale pentru clientii Cosmote

Cosmite a lansat un serviciu unic: Notificare Prezenta. Utilizatorii cartelei Cosmote beneficiaza de servicii de roaming la preturi in 214 retele din 110 tari, de la locatii exotice precum Brazilia, Orientul indepartat sau Japonia, pana la destinatii de vara precum Grecia, Bulgaria si Turcia.

De asemenea, abonatii care aleg sa-si petreaca vacanta in Grecia vor beneficia, incepand cu aceasta saptamana, de serviciul GPRS Roaming (transfer de date si acces la internet mobil), oferit in premiera de Cosmote.

Cosmote a anuntat ca va continua sa isi extinda retelele de roaming si GPRS Roaming. Astfel, pana la sfarsitul anului 2006, compania intentioneaza sa ofere GPRS Roaming in mai multe tari europene printre care Italia, Spania, Austria, Germania, precum si in alte destinatii favorite de vacanta sau afaceri ale romanilor.

Pe de alta parte astazi, Cosmite a lansat un serviciu unic: Notificare Prezenta. Prin intermediul acestui serviciu gratuit, clientii Cosmote ce apeleaza un alt utilizator Cosmote care are telefonul inchis sau nu se afla in aria de acoperire, vor putea fi informati despre revenirea acestuia in retea printr-o notificare de tip SMS: A"Acum pot fi contactat pe mobil. Am devenit disponibil.A"

Serviciul Notificare Prezenta poate fi activat la cerere de catre orice client Cosmote, fiind disponibil gratuit atat pentru utilizatorii de cartela cat si pentru abonati. Clientii Cosmote isi pot activa serviciul prin trimiterea unui SMS la 1234 sau apeland gratuit Serviciul de Relatii cu Clientii. De asemenea, serviciul Notificare Prezenta functioneaza gratuit si in sistem de roaming si poate fi dezactivat oricand la cererea utilizatorului.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1899 ori