Seful Cosmote: Am cumparat Zapp pentru internetul mobil

Luni, 07 Decembrie 2009, ora 10:13
2277 citiri
Seful Cosmote: Am cumparat Zapp pentru internetul mobil

Primele oferte ale Cosmote care vor include si servicii 3G, prin care operatorul va putea oferi produse ca internet si e-mail mobil sau apeluri video, vor fi lansate in prima jumatate a anului viitor, cand operatorul va finaliza integrarea Zapp, spune, intr-un interviu exclusiv cu ZF, Michael Tsamaz, directorul executiv al grupului elen Cosmote.

Integrarea internetului mobil in ofertele Cosmote nu va aduce insa oferte agresive, care sa declanseze razboaie ale preturilor cu ceilalti jucatori, spune Tsamaz. "In final, razboaiele preturilor nu sunt bune nici pentru industrie, nici pentru clienti".

Grupul elen a investit in ultimii patru ani in filiala sa din Romania 678 mil. euro, spune Tsamaz, dar - desi compania a ajuns numarul trei pe piata cu aproape 7 milioane de clienti, fara internet mobil veniturile ar fi fost condamnate la scadere, pe termen lung. "De aceea am hotarat sa rezolvam problema si sa cumparam Zapp", explica el tranzactia de 207 mil. euro din acest an cu Telemobil. "Tinta este sa finalizam integrarea cu Zapp in primele opt luni din 2010. Probabil la jumatatea anului vom opera in Romania cu o singura companie si sub un singur brand".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#internet mobil, # zapp, # cosmote, # venituri , #stiri Cosmote