Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romania - parghie pentru dezvoltarea Cosmote

Romania - parghie pentru dezvoltarea Cosmote

"Romania va juca un rol important in dezvoltarea noastra viitoare, este cea mai mare piata a noastra", a declarat directorul economic al Cosmote, Ilias Fotiadis, intr-un interviu acordat Agentiei Reuters.

"Exista posibilitati mari de dezvoltare acolo in ceea ce priveste piata telecomunicatiilor, dar si economia". "In toate tarile, societatea Germanos a jucat un rol catalizator in ceea ce priveste cresterea bazei noastre de abonati in raport cu ultimul trimestru al anului 2006", a spus Ilias Fotiadis. "Exista marje insemnate de dezvoltare pe care le vom vedea in urmatoarele trimestre si in urmatorii ani".

Ilias Fotiadis a facut aprecierea ca "Romania va face diferenta in urmatorii cinci ani. Pe termen mediu avem ca obiectiv 2 -2,5 milioane de clienti acolo. Scopul nostru este ca profiturile inainte de impozite, dobanzi si amortizari (EBITDA) ale filialei noastre din Romania sa fie pozitive in cursul anului 2008". Directorul economic al Cosmote a declarat ca societatea Germanos va reprezenta o parghie de dezvoltare a bazei de abonati si a adaugat ca aceasta are o retea mare si cele mai bune magazine independente din aceste tari. "Va fi motorul pentru atragerea abonatilor".

Cosmote nu exclude posibilitatea de a continua sa se extinda in regiune, in tari precum Serbia, unde societatea-mama, OTE, detine 20% din Telecom Srbija. "Interesul nosru in Serbia in acest punct este legat de actiunile OTE. Ne va interesa orice evolutie in telefonia mobila in ceea ce priveste Telecom Srbija si filiala ei" a declarat Ilias Fotiadis.

Sursa: Rador

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1011 ori