Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noua campanie a Cosmote Romania pentru MMS creata de Ashley & Holmes Bucharest

Noua campanie a Cosmote Romania pentru MMS creata de Ashley & Holmes Bucharest

Lumea ne urmareste, lumea te urmareste. Nu a fost nevoie de mult timp pentru ca MMS-ul sa castige lupta fata de SMS in acelasi mod in care si Cosmote Romania si-a consolidat in mod semnificativ in ultimul timp capitalul sau de imagine. Recenta campanie publicitara pe care o semneaza Ashley & Holmes Bucharest este o dovada vie pentru acest lucru.

Noua campanie publicitara a Cosmote Romania pentru serviciul MMS creata de Ashley &Holmes Bucharest deschide tuturor o lume a posibilitatilor si a oportunitatilor. Cu un umor deosebit si cu inventivitate, bazata pe ideea ca "nu exista nici o tara ca a noastra" campania prezinta situatii pe care le poti considera de la hazlii pana la prostesti, folosind un mesaj care poate surprinde pe oricine care nu este familiarizat cu caracteristicile locale.

Muzica din spotul pentru televiziune vine sa completeze valorile exprimate de imagini: dezlipirea cu greu de radacinile unui trecut glorios, fenomene care au dat viata unor hibrizi incompatibili. Mesajul este cu adevarat simplu, asa cum orice manual de publicitate recomanda. Creat din componente puternic emotionale, este plin de umor si subliniaza valoarea serviciului MMS care face obiectul campaniei. Acest spot publicitar are de asemenea si un ton ironic, daca il vedem in relatie cu integrarea tarii in UE. "Traim intr-o lume plina de MMS-uri. Nu radeti de unii singuri. Trimiteti-le pe toate". Textul acesta reflecta expresia "zambiti in fata dificultatilor....", dar dificultati pe care le impartasesti de aceasta data.

In paralel, jocul de cuvinte prezinta un interes suplimentar "MMS la pret de SMS" facand trimitere in mod direct, dar elegant la costurile reduse, dar si la simplitatea actiunii insasi. Nimic nu este mai spectaculos decat lumea reala si personajele ei. Ashley & Holmes Bucharest face acest lucru si rezultatele sunt evidente.

Sursa: Rador

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1065 ori