Noi optiuni pentru cartelele Cosmote

Luni, 02 Octombrie 2006, ora 14:47
3352 citiri

COSMOTE Romania lanseaza astazi o noua extra optiune pentru Cartela COSMOTE, ce cuprinde 200 de minute si 200 de mesaje text in retea pe luna pentru numai 3 euro lunar (TVA inclus), o combinatie accesibila de servicii voce si SMS in premiera pe piata romaneasca. Extraoptiunea unica de minute si mesaje text in retea este destinata in special tinerilor, care sunt utilizatori frecventi atat de servicii de voce cat si de SMS, se arata in comunicatul operatorului de telefonie mobile.

"Ne asteptam ca noua extraoptiune lansata de COSMOTE, conceputa astfel incat sa raspunda nevoilor de comunicare ale grupului tinta, va genera interes in mod special in randul tinerilor si va inova din nou segmentul serviciilor preplatite prin combinatia inedita de minute si SMS", a spus Adrian Florea, Manager Dezvoltare Produse si Servicii al COSMOTE Romania.

Extraoptiunea, disponibila un an de la data activarii, poate fi activata de catre orice utilizator al Cartelei COSMOTE sunand sau trimitand un SMS gratuit la numarul 200, pana la data de 2 noiembrie 2006.

Oferind un tarif fix de 0,16 euro si 0,10 euro catre un numar favorit in orice retea, cea mai lunga perioada de valabilitate de 12 luni, acces gratuit la serviciul Notificare Prezenta si 20% bonus la fiecare reincarcare, Cartela COSMOTE ramane cea mai accesibila solutie de servicii preplatite pe piata romaneasca.

COSMOTE Romania, membra a Grupului COSMOTE, s-a lansat pe piata romaneasca in decembrie 2005. Dupa primele 7 luni pe piata romaneasca, COSMOTE Romania a atins un numar de peste 530.000 de clienti, demonstrand receptivitatea pietei romanesti la ofertele noului operator.

Bloombiz