Investitiile Romtelecom si Cosmote in Romania se ridica la 3 miliarde de euro

Luni, 08 August 2011, ora 14:29
1729 citiri
Investitiile Romtelecom si Cosmote in Romania se ridica la 3 miliarde de euro

Directorul general al Romtelecom si Cosmote, Stefanos Theocharopoulos, a precizat ca operatorii de telecomunicatii au investit peste trei miliarde de euro in Romania, in ultimii zece ani, in retea si in magazine, conform NewsIn.

"Vom continua investitiile in Romania. (...) Ne vom focusa totodata pe stabilizarea veniturilor si a profiturilor operationale. Dorim sa pastram calitatea produselor noastre la standarde europene si nu vrem sa existe plangeri din partea clientilor la adresa serviciilor companiei", a declarat luni Stefanos Theocharopoulos.

De asemenea, seful Romtelecom si Cosmote a precizat ca fuziunea celor doua companii nu este in prezent o optiune.

De altfel, Romtelecom a selectat firma de avocatura Stoica& Asociatii pentru a oferi consultanta in privinta optiunilor de listare a companiei, fie direct pe bursa, fie dupa fuziunea cu Cosmote. Casa de avocatura urmeaza sa finalizeze un studiu in acest sens pana in decembrie acest an.

Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Valerian Vreme, declarase in februarie, pentru Agentia NewsIn, ca cel mai mare operator de telefonie fixa din Romania, Romtelecom, ar putea fuziona cu Cosmote, pentru ca Romtelecom sa devina o companie si mai puternica.

Altfel, Stefanos Theocharopoulos a precizat in cadrul intalnirii ca Romtelecom a injectat 50 milioane euro in capitalul NextGen, companie detinuta 100% de Romtelecom, in vederea dezvoltarii acesteia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#investitie, #investitii cosmote romania, #investitii romtelecom romania, #romtelecom , #stiri Cosmote