Informatii privind abonatii, si la Cosmote, Zapp, RCS&RD si Atlas Telecom

Joi, 14 Ianuarie 2010, ora 13:23
8131 citiri
Informatii privind abonatii, si la Cosmote, Zapp, RCS&RD si Atlas Telecom

egistrul abonatilor si serviciul de informatii privind abonatii a devenit accesibil si pentru clientii Cosmote, Zapp, RCS&RDS si Atlas Telecom, ca urmare a noilor acorduri de interconectare dintre InfoClick si operatori, a anuntat, joi, furnizorul serviciului abonatilor de telefonie 118800.

"Practic, peste 8 milioane de noi utilizatori pot acum accesa 118 800 ca urmare a noilor acorduri de interconectare. Numarul este apelabil si din retelele Vodafone, Orange, Romtelecom si UPC", se arata intr-un comunicat al Infoclick remis MEDIAFAX.

Prin urmare, numarul 118 800 poate fi apelat de oriunde si la orice ora direct de pe telefonul mobil sau fix, din principalele retele cu cel putin 10.000 de utilizatori fiecare.


La finele lunii octombrie 2009, InfoClick, in asociere cu Newsphone Hellas (Grecia), a lansat registrul abonatilor si serviciul de informatii privind abonatii, disponibile non-stop, prin apelarea numarului national scurt 118800.


Registrul abonatilor cuprinde cea mai extinsa baza de date din Romania, incluzand detaliile de contact ale utilizatorilor privati si ale companiilor (inclusiv utilizatorii de cartele preplatite), care accepta acest lucru.


Detaliile de contact ale abonatilor includ numere de telefon din reteaua nationala fixa sau mobila, numere de fax si alte date de identificare precum adresa postala.


Infoclick a fost infiintata in 2008 cu scopul de a activa pe piata de informatii telefonice privind abonatii.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#informatii, # abonati, # telefon, # serviciu , #stiri Cosmote