Germanos preia distributia produselor si serviciilor Zapp in reteaua sa de magazine

Miercuri, 03 Martie 2010, ora 17:22
1935 citiri
Germanos preia distributia produselor si serviciilor Zapp in reteaua sa de magazine

Germanos Telecom Romania, cel mai mare retailer autohton din domeniu, a preluat distributia produselor si serviciilor operatorului de telefonie mobila Zapp, atat pentru clientii corporate, cat si pentru cei individuali, potrivit unui comunicat transmis miercuri, precizeaza NewsIn.

Astfel, produsele si serviciile Zapp vor fi disponibile in reteaua de 250 de magazine Gemanos din intreaga tara, unde clientii vor mai putea sa plateasca facturi, sa reincarce cartelele sau sa-si reinnoiasca abonamentele Zapp. Totodata, acestia vor avea la dispozitie mai multe puncte pentru servicii de service pentru telefonie.

"Prin adaugarea produselor si serviciilor Zapp in portofoliul sau, Germanos isi intareste pozitia de lider al pietei de retail telecom din Romania", se arata in comunicatul trimis miercuri de companie.

Retailerul telecom Germanos este prezent in Romania din 1996 si face parte din grupul elen OTE, alaturi de Cosmote si de operatorul de telefonie fixa, internet si televiziune digitala Romtelecom.

Compania este specializata in comercializarea de produse si servicii de telefonie mobila, precum si alte produse digitale sau asociate: telefoane fixe, camere foto si video, carduri de memorie, respectiv de servicii de telefonie mobila Cosmote, fixa si de Internet de la Romtelecom.

Cosmote Group a semnat pe 30 iunie 2009 acordul de achizitie al Telemobil S.A, compania care detine operatorul de telefonie Zapp, valoarea totala a tranzactiei fiind de aproximativ 207 milioane de euro.

Astfel, suma pentru achizitia actiunilor Zapp este estimata la aproximativ 61 milioane euro, iar Cosmote va prelua, in urma tranzactiei, datoriile si obligatiile Zapp, estimate la aproximativ 146 milioane de euro, dintre care majoritatea vizeaza extinderea retelelor 3G si CDMA.

 

#cosmote, # zapp, # preluare, # produse servicii , #stiri Cosmote