Fastus Curier estimeaza o cifra de afaceri de un milion de euro

Luni, 23 Iunie 2008, ora 12:05
8033 citiri
Fastus Curier estimeaza o cifra de afaceri de un milion de euro

Compania de curierat rapid Fastius Curier si-a dublat cifra de afaceri in primele cinci luni ale acestui an, ajungand la 400.000 de euro si estimeaza ca pana la sfarsitul lui 2008 va ajunge la suma de un milion de euro, informeaza un comunicat al companiei.

De asemenea, potrivit managemerilor companiei, Fastus Curier a inregistrat o crestere sustinuta a portofoliului de clienti precum si o crestere cu 100% a serviciilor de curierat rapid pe segmentul business, comparativ cu aceeasi perioada de timp din 2007.


"Cifrele sunt duble fata de ceea ce am inregistrat in anul 2007, dar cresterea este pe deplin justificata in contextul in care unele statistici referitoare la evolutia pietei de curierat arata ca acest domeniu va continua sa inregistreze - cel putin pana in 2009 - un trend ascendent si o crestere de 20-30% pe an.

Se pare ca noi am depasit previziunile si se pare ca au inceput sa se concretizeze in cifre si o parte din investitiile pe care le-am realizat in acest an, dar si calitatea, promptitudinea si seriozitatea cu care ne-am tratat clientii inca de la inceput", a declarat managerul executiv in cadrul Fastus Curier, Ciprian Pulpa.

El a explicat ca piata curieratului rapid, mai ales pe segmentul business este inca una cu potential, iar cererea de servicii de calitate se afla intr-o continua crestere, in timp ce companiile se arata tot mai interesate de serviciile oferite de firmele de curierat rapid, in contextul in care presiunea timpului si a dead-line-urilor este tot mai mare, deciziile trebuind sa fie luate in cea mai mare viteza.


Fastius Curier a inregistrat anul trecut o crestere a cifrei de afaceri de circa 45% pana la 500.000 euro si si-a bugetat, in 2008, investitii de o jumatate de milion euro in dezvoltarea flotei auto si moto.


Fastius Curier detine un portofoliu amplu de clienti-companii, oferind servicii pentru expediere rapida de documente in Bucuresti si in intreaga tara, prin reteaua sa. Fastius Curier mizeaza pe servicii premium pentru companii, expedieri ultra-rapide in Bucuresti, cu mijloace de transport adaptate traficului din Capitala. Printre clientii companiei se remarca Mastercard Romania, Cosmote, Xerox Romania si Sensiblu.