Cosmote si Vodafone, amendate in Grecia - 22 Martie 2006

Miercuri, 22 Martie 2006, ora 05:51
932 citiri

Comisia Elena pentru Telecomunicatii si Posta (EETT), organismul national de reglementare din sectorul telecomunicatiilor, i-a amendat pe primii trei operatori de telefonie mobila din GreciaSanctiunea aplicata a fost de un milion de euro, pentru violarea legislatiei referitoare la tarifele percepute pentru mesajele text, informeaza agentiile internationale de presa.

"Majorarea identica a pretului pentru mesajele text decisa si implementata de Cosmote Mobile Telecommunications, TIM Hellas Telecommunications si Vodafone Group PLC in perioada care a trecut din primavara lui 2005 constituie o procedura anticoncurentiala care incalca prevedrile referitoare la libera competitie", a anuntat EETT.

Cele trei companii in chestiune nu au avut nici o reactie imediata la aceasta decizie a EETT, care poate fi contestata in justitie. Cosmote este o subsidiara a operatorului national de telefonie Hellenic Telecommunications Organisation (OTE), TIM Hellas este subsidiara din Grecia a grupului Telecom Italia Mobile, iar Vodafone este subsidiara grupului britanic cu acelasi nume.

Bloombiz.ro

Investmania.ro - Primesti 10.000 vRON si inveti sa investesti pe Bursa !

Nextcar.ro - Viitoarea ta masina te asteapta! Masini noi si second-hand.