Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cosmote Romania are un nou manager de resurse umane

Cosmote Romania are un nou manager de resurse umane
Cosmote Romania a numit-o in functia de manager de resurse umane al companiei pe Alina Ban, fost director de resurse umane in cadrul Campofrio si care ocupa o pozitie similara la Scop Computers si Delta Distribution, potrivit unui comunicat. Alina Ban va raporta directorului de resurse umane si administrare al Cosmote Romania, Epameinondas Karavas, si va coordona echipa departamentului de resurse umane.


Noul director al Cosmote Romania are peste zece ani de experienta in domeniul resurselor umane, iar inainte de a se alatura companiei Cosmote a ocupat functia de director resurse umane in cadrul Campofrio si o pozitie similara la Scop Computers si Delta Distribution. Parcursul sau profesional este completat de diverse pozitii detinute in cadrul companiei Posta Romana.Alina Ban este absolventa a Facultatii de Sociologie, Psihologie si Pedagogie din cadrul Universitatii Bucuresti si detine o serie de atestari profesionale, precum cele oferite de ASEBUSS si Seneca College. Lista certificarilor este completata de o diploma in Predictive Index (management pentru zona de dezvoltare personal si recrutare) de la Praendex Europe.Cosmote Romania l-a numit recent in functia de manager contabilitate si taxe in cadrul Departamentului Financiar al companiei, pe Dan Videanu, fostul manager de contabilitate financiara al Ursus Breweries.Videanu va raporta directorului financiar al Cosmote Romania, Antonis Kerastaris si va superviza o echipa formata din 27 de persoane.Anterior, in luna ianuarie, operatorul de telefonie mobila anuntase schimbari in echipa de conducere, functia de director executiv fiind preluata de Stefanos Theocharopoulos, care l-a inlocuit pe Nikolaos Tsolas.Operatorul de telefonie mobila, Cosmote Romania are amplasat sediul central in cladirea de birouri de clasa A - America House (Bucuresti), unde ocupa o suprafata de 3.500 metri patrati. Cosmote are, de asemenea, birouri de suport tehnic in Timisoara, Iasi, Cluj, Bacau si Brasov. In prezent, echipa Cosmote este formata din peste 1.000 de angajati.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1805 ori