Cosmote Romania a depasit sase milioane de clienti

Luni, 30 Martie 2009, ora 16:15
2065 citiri
Cosmote Romania a depasit sase milioane de clienti

Cosmote Romania a depasit pragul de sase milioane de clienti, dupa ce in 2008 portofoliul companiei a crescut cu peste 2,2 milioane de utilizatori, a anuntat, luni, operatorul de telefonie mobila.

"Cosmote Romania a depasit pragul de sase milioane de clienti in timp record datorita eforturilor noastre constante de a extinde si imbunatati acoperirea retelei, datorita produselor relevante lansate si a extinderii acoperirii retelei de vanzari", a declarat, luni, intr-un comunicat, directorul general al operatorului, Stefanos Theocharopoulos, informeaza Mediafax.

Parte a grupului elen de telefonie mobila Cosmote, subsidiara din Romania si-a relansat activitatea in decembrie 2005, cand baza de clienti se situa sub 50.000 de utilizatori.

Cosmote este detinut in totalitate de grupul elen OTE, fiind prezent in Grecia, Romania, Bulgaria, Albania si Macedonia.

Subsidiara din Romania este controlata de Cosmote Grecia (70% din titluri) si Romtelecom (30% din actiuni).

Romtelecom este detinuta de OTE - 54,01% si statul roman - 45,99%.

Veniturile Cosmote Romania s-au dublat in 2008, la 311 milioane euro, iar compania a inregistrat rezultat OIBDA pozitiv pentru prima data de la debutul pe piata romaneasca.

Alaturi de Cosmote Romania, pe piata locala mai activeaza Orange Romania - 10,35 milioane de clienti in decembrie 2008, urmat de Vodafone Romania - 9,65 milioane, RCS&RDS - 1,2 milioane de abonati (octombrie 2008) si Telemobil - circa 500.000 (cifra valabila la finele lunii iunie 2007).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igienă și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Exista anumite in care acest aspect este cu atat mai important, intrucat...
#Cosmote, #Romtelecom, #Romania, #clienti, #milioane, #afaceri , #stiri Cosmote