Cosmote: Mii de minute si bonusuri pentru clientii care vin de la concurenta

Miercuri, 11 Noiembrie 2009, ora 22:35
1641 citiri
Cosmote: Mii de minute si bonusuri pentru clientii care vin de la concurenta

Cosmote Romania a lansat noua abonamente care includ pana la 2.600 de minute nationale si internationale, alaturi de minute si mesaje scrise nelimitate in retea, preturile variind intre 7,99 si 163,03 euro/luna (TVA inclusa), a anuntat operatorul de telefonie mobila.

"Noul portofoliu de abonamente se numeste Cosmote Real Option si este format din noua planuri tarifare, care includ intre 125 si 2.600 minute nationale si internationale catre retele de telefonie fixa din Europa si retele de telefonie fixa si mobila din Israel, Canada si SUA, precum si minute si SMS-uri nelimitate in retea.

Abonamentele din portofoliul anterior, Cosmote Full Option Plus, pot fi activate pana in data de 16 noiembrie", se arata intr-un comunicat al operatorului remis, miercuri, agentiei MEDIAFAX.

Potrivit Ziarului Financiar, clientii care doresc sa isi porteze numerele in reteaua Cosmote vor beneficia de o oferta speciala. Cei care se aboneaza pe 2 ani vor primi in primul an bonusuri lunare constand in minute nationale si internationale, precum si minute si SMS-uri in retea.

Prin intermediul acestor bonusuri, utilizatorii mai pot primi intre 100 si 1.000 de minute nationale si internationale si pana la 1,500 de minute si SMS-uri in retea, in functie de planul tarifar ales. Clientii care nu doresc sa beneficieze de telefonul mobil inclus in oferta pentru un nou abonament, pot primi si mai multe minute nationale. 

#cosmote, #bonus, #concurenta , #stiri Cosmote