Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cosmote lanseaza serviciul electronic de administrare a facturilor e-Bill

Cosmote lanseaza serviciul electronic de administrare a facturilor e-Bill
Cosmote a lansat serviciul gratuit e-Bill prin intermediul caruia toti abonatii, atat rezidentiali cat si companii, pot consulta electronic facturile emise si pot obtine o serie de rapoarte personalizate, se arata intr-un comunicat de presa transmis luni de companie.Abonatii care activeaza e-Bill au la dispozitie un site dedicat, unde pot consulta facturile emise de la momentul activarii serviciului, precum si date statistice referitoare la numarul total al apelurilor realizate, rapoarte pentru fiecare numar de telefon detinut, costuri etc. De asemenea, abonatii mai pot realiza, prin intermediul acestei aplicatii, statistici personalizate si pot descarca informatiile in fisiere de tipul PDF, TXΤ, XML sau EXCEL.


Lista beneficiilor exclusive ale acestui serviciu mai include si notificarea printr-un e-mail in momentul emiterii unei noi facturi, cat si posibilitatea de a printa factura in intregime sau partial. Serviciul poate fi activat prin intermediul magazinelor Cosmote si al celor partenere.Pentru a asigura securitatea informatiilor, serviciul e-Bill poate fi accesat numai cu ajutorul unui nume de utilizator si a unei parole, furnizata initial de Cosmote si personalizata ulterior de catre abonat.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1323 ori