Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cosmote investeste in dezvoltarea retelei GSM din judetul Iasi

Cosmote investeste in dezvoltarea retelei GSM din judetul Iasi
Operatorul de telefonie mobila Cosmote a investit circa 20 milioane euro in extinderea si dezvoltarea retelei GSM din judetul Iasi. Astfel, gradul de acoperire a crescut de la 70,7% in 2005 pana la 99,8% in prezent, potivit unui comunicat remis NewsIn. Totalul investitiilor in retea, alocate de Cosmote pentru judetul Iasi, se va ridica la aproape 24 de milioane de euro pana la sfarsitul anului 2008, pe masura ce alte proiecte de acoperire vor fi terminate.


 Anul trecut, operatorul de telefonie mobila a investit in Romania 201 milioane euro pentru dezvoltarea serviciilor, investitiile in infrastructura retelei avand cea mai mare pondere. In prezent, la nivel national, Cosmote ofera acoperire pentru peste 98% din populatia Romaniei.Produsele si serviciile Cosmote sunt distribuite prin 18 magazine in municipiul Iasi si 26 de locatii in intregul judet, atat prin intermediul magazinelor proprii, cat si ale partenerilor sai Germanos, Romtelecom, Internity si alti dealeri independenti.Cosmote avea la sfarsitul lunii martie 2008 un numar total de 4,2 milioane de clienti. Principalii competitori ai Cosmote pe piata de telecomunicatii mobile din Romania sunt: Vodafone, Orange si Zapp.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1148 ori