Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cosmote: Achizitia retelei de telefonie mobila Zapp aduce o intensificare a concurentei

Cosmote: Achizitia retelei de telefonie mobila Zapp aduce o intensificare a concurentei

Achizitia retelei de telefonie mobila Zapp, operata de compania Telemobil, de catre Cosmote aduce o intensificare a concurentei pe piata de profil, apreciaza oficialii Cosmote, care au anuntat vineri depunerea documentatiei la autoritatile relevante, in vederea finalizarii tranzactiei.

"Achizitia Zapp de catre Cosmote aduce o intensificare a concurentei, precum si beneficii pentru milioanele de romani care doresc sa comunice intr-o maniera inca si mai accesibila, avand la dispozitie o selectie mai mare de servicii de ultima generatie, in special in domeniul broadband-ului mobil", au declarat, intr-un comunicat, oficialii companiei, potrivit Mediafax.

Cosmote a semnat la inceputul lunii un acord pentru achizitia Telemobil, operatorul retelei Zapp, care detine o licenta 3G.


Tranzactia presupune plata a 61 de milioane de euro pentru actiuni si preluarea de catre operator a unor datorii si alte obligatii financiare in valoare de 146 de milioane euro.


Recent, Consiliul Concurentei a anuntat ca analizeaz? concentrarea economica realizata de operatorul de telecomunicatii Cosmote prin dobandirea controlului unic asupra companiei Telemobil din punctul de vedere al posibilelor efecte anticoncurentiale.


 Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1895 ori
Citeste mai multe desprecosmote zapp concurenta achizitie