Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Convorbiri internationale mai ieftine

Convorbiri internationale mai ieftine
COSMOTE Romania vine cu o noua oferta avantajoasa. Firma de telefonie mobila pune la dispozitia clientilor sai un tarif unic de roaming de 0,65 euro pe minut, cu TVA inclus.
Tariful este valabil atat pentru abonati, cat si pentru utilizatorii cartelelor COSMOTE care vorbesc in roaming in tarile unde Grupul COSMOTE este prezent: Grecia, Bulgaria, Albania si Fosta Republica Iugoslava Macedonia. In aceste tari, clientii COSMOTE care utilizeaza serviciul de roaming beneficiaza si de tarif unic accesibil de 0,47 euro/minut pentru apeluri primite si 0,29 euro/mesaj pentru trimiterea de SMS (tarife cu TVA inclus).

Pentru a beneficia de tarifele fixe de roaming catre orice destinatie, utilizatorii trebuie sa selecteze de pe telefonul mobil retelele COSMOTE din Grecia, GLOBUL in Bulgaria, AMC in Albania si COSMOFON in Macedonia. Abonatii care nu au activat serviciul de roaming trebuie sa apeleze Centrul de Relatii cu Clientii COSMOTE la numarul gratuit 1234.

In prezent, abonatii COSMOTE au disponibil serviciul de roaming in 238 de retele din 112 state, iar utilizatorii cartelelor beneficiaza in 214 retele din 111 tari.


Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1138 ori