Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cartela COSMOTE prepay de 3 euro

Cartela COSMOTE prepay de 3 euro
COSMOTE Romania lanseaza cartela de reincarcare cu cel mai mic credit de comunicare de pe piata de numai 3 euro.Creditul este valabil timp de 12 luni de la data activarii, cea mai lunga perioada de valabilitate de pe piata. Timp de un an de zile, fiecare cartela de reincarcare COSMOTE de 3 euro ofera utilizatorilor 15 minute gratuite in retea. De asemenea, aceasta cartela asigura utilizatorilor extra optiunii de 2000 de minute in retea, exact creditul necesar pentru a-si reactiva optiunea in fiecare luna.
COSMOTE a lansat ieri o oferta de minute gratuite in retea la activarea si reincarcarea cartelei preplatite. Intre 19 iulie si 19 august 2006, la activarea unei Cartele COSMOTE, utilizatorii primesc 20 de minute gratuite in retea, iar timp de un an de zile la fiecare reincarcare, in functie de creditul achizitionat, acestia continua sa primeasca pana la 120 de minute gratuite catre orice numar COSMOTE: cate 20 de minute gratuite la creditul de 5 euro, 40 de minute gratuite la creditul de 10 euro, 80 de minute gratuite la creditul de 20 euro si 120 de minute gratuite la creditul de 30 euro.

Utilizatorii cartelelor COSMOTE beneficiaza de un tarif unic de 0,16 euro in orice retea, un tarif fix de 0,10 euro pe minut catre un numar favorit in orice retea, 20% bonus de incarcare, o valabilitate de 12 luni, serviciul de notificare prezenta gratuit si cel mai mic tarif unic de roaming de 0,65 euro pentru apeluri spre destinatie din tarile in care COSMOTE este prezent.


Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 4965 ori