Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Care sunt ofertele speciale de iarna lansate de Orange, Vodafone si Cosmote

Care sunt ofertele speciale de iarna lansate de Orange, Vodafone si Cosmote

Ofertele lansate de operatorii de telefonie mobile includ mii de minute gratuite sau achizitia subventionata a unui nou telefon. Daca Orange propune adaptarea programului Rabla la piata de telefonie mobila, Vodafone ofera celor care si-au reinnoit abonamentul pana la 5.000 de minute cadou, iar Cosmote lanseaza programul Happy Hours in magazine care presupune reduceri de pana la 99% aplicate zilnic, intre orele 14.00 si 19.30, in magazinele partenere Cosmote. 

Orange ofera servicii de asigurare a telefonului, a cardului de date si a modemului pentru suma de 1,95 euro/luna, taxa scutita de TVA, dar numai pentru telefoanele cu o vechime de cel mult un an pot fi asigurate. Singura exceptia este reprezentata de modelele iPhone, RIM si HTC, care pot fi asigurate doar la achizitie, precizeaza Gandul.

Clientii Vodafone care isi reinnoiesc contractul pentru o perioada de doi ani primesc pana la 5.000 de minute cadou, dar si internet gratuit pe mobil timp de doua luni. Vodafone a lansat si o oferta pentru membrii familiei.

Astfel, pentru cel putin doi membri si maximum patru, un abonament de 12,99 euro are incluse 2.000 de minute in familie, 25 de minute nationale si150 de minute in retea pentru fiecare membru, iar cadoul oferit este de 10.000 de minute in familie.

Operatorul Cosmote a lansat programul Happy Hours in magazine. Practic, intre orele 14.00 si 19.30 telefoanele pot fi cumparate la preturi reduse cu pana la 99%, in cazul in care clientul alege abonamentul Real Option 125.

Acest abonament are incluse 125 minute nationale si internationale catre zona 1, 700 de minute si SMS-uri in retea pentru opt euro lunar sau Real Option 2000, pachet in care sunt incluse 2.600 de minute nationale si internationale catre zona 1, minute si SMS-uri nelimitate in retea, pentru 163,03 euro/luna.

Zona 1 este formata din Grecia, Albania, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, si Republica Macedonia.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2845 ori
Citeste mai multe despreoferte orange vodafone cosmote