Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ashley Worldgroup estimeaza pentru 2007 un profit in Romania de 20 de milioane de euro

Ashley Worldgroup estimeaza pentru 2007 un profit in Romania de 20 de milioane de euro

Reteaua de publicitate Ashley Worldgroup, prezenta in Romania prin agentiile Cohn & Jansen / Ashley & Holmes si United Media, estimeaza un profit, in 2007, in Romania, de 20 de milioane de euro din media, a declarat joi, pentru NewsIn, Dimitris Tranakas, regional director al companiei.

Dana Bulat, general manager al agentiei United Media, care reprezinta partea de media a Ashley Worldgroup in Romania, estimeaza si ea pentru 2007 un profit de aproximativ 20 - 25 de milioane de euro.
De curand, United Media a castigat bugetul media Germanos, achizitionat de operatorul de telefonie mobila Cosmote. Astfel, compania va gestiona un buget cumulat Germanos - Cosmote de peste 10 milioane de euro, potrivit estimarilor NewsIn.
Reteaua independenta de publicitate din Europa de sud-est Ashley Worldgroup a inregistrat, in 2006, incasari totale de 190 de milioane de euro si estimeaza o crestere a incasarilor in 2007 de pana la 245 de milioane de euro.

Reteaua Ashley Worldgroup a mai anuntat si numirea in functia de vicepresedinte si CEO al Ashley Worldgroup a lui David Warden. Acesta a lucrat timp de 18 ani in SUA, in cea mai mare parte in cadrul Ogilvy, dupa care s-a alaturat echipei McCann in anul 1992, unde a condus biroul din New York. in 1994, a revenit in Marea Britanie, tara sa natala, unde a lucrat ca presedinte McCann la nivel local.

"Forta si competitivitatea noastra au la baza flexibilitatea, viteza si atentia pe care o acordam nevoilor clientilor nostri la nivel local, urmand modelul 'think global, act local'", a declarat Makis Seriatos, presedinte al Ashley Worldgroup.
Reteaua Ashley Worldgroup, infiintata in 1989, ofera servicii complete de marketing si publicitate in Europa de sud-est prin intermediul a 13 filiale. Printre clientii cei mai importanti din regiune se numara Cosmote, AMC, Globul, Alpha Copy - Nokia si Greek National Tourism Organization.

In Romania, Ashley Worldgroup este prezenta de un an si opereaza prin agentiile Cohn & Jansen / Ashley & Holmes si United Media si se ocupa de conturi precum Cosmote, Germanos, Mobexpert, Durex, Alka, La Fantana, Garanti Bank, Romstol-Leasing, La Dorna, Scholl, Kyros group, World Vision, Audi si Honda.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 891 ori