Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Al patrulea operator de telefonie mobila ataca piata cu tariful unic

Al patrulea operator de telefonie mobila ataca piata cu tariful unic
Cosmote Romania, noul brand pentru defunctul operator Cosmorom, si-a prezentat ieri oferta de tarife pentru apeluri si sms-uri, in cadrul relansarii sale oficiale. Punctul forte al acestei oferte comerciale este tariful unic, acelasi pentru toate retelele de telefonie si pentru orice ora din zi.
Noua oferta de servicii a Cosmote include cartele prepaid, si abonamente, si se adreseaza tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice si juridice. Astfel, in cazul cartelelor prepaid tariful unic este de 16 eurocenti pe minut in orice retea sau interval orar. In cazul abonamentelor tarifele unice pornesc de la 10 eurocenti/minut si urca pana la 15 eurocenti/minut, in functie de tipul de abonament ales.

Relansare de 500 milioane de euro

Dupa virarea a 120 milioane de euro in mai pentru achizitionarea a 70 la suta din actiunile Cosmorom, operatorul grec de telefonie mobila s-a angajat sa investeasca pe termen mediu 500 milioane de euro pentru cresterea gradului de acoperire si dezvoltarea infrastructurii de comunicatii. "Vom face telefonia mobila accesibila tuturor. Avem incredere ca prin lansarea noastra comerciala in Romania, vom crea o valoare in cadrul grupului, prezent deja si in Bulgaria, Albania si Macedonia", a declarat Nikolaos Tsolas, directorul general al Cosmote Romania, care mai detine in prezent 50.000 de abonati. Cosmote Grecia detine 70% din actiunile Cosmote Romania, restul actiunilor revenind RomTelecom.

Ana-Maria MIHAIU

Adevarul

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 779 ori