Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Gala Excelentei in Afaceri a acordat 18 trofee celor mai perfomante companii romanesti

Gala Excelentei in Afaceri a acordat 18 trofee celor mai perfomante companii romanesti
Premiile Galei Excelentei in Afaceri au evidentiat performanta economica, managementul modern si concurenta loiala in mediul de afaceri, a apreciat marti Victor Babiuc, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei 9CCIR), organizatorul manifestarii. "Suntem convinsi de faptul ca procesul integrarii in structurile europene reclama adoptarea normelor comunitare de catre toti agentii economici si adaptarea la un climat concurential, fapt pentru care incercam sa pregatim societatile comerciale pentru etapa in care vor activa pe piata unica europeana. Cea de a treia editie a Galei Excelentei in Afaceri a selectat firmele premiate prin doua criterii noi - impactul activitatilor companiilor pe plan local si respectarea principiilor eticii in afaceri. Astfel, putem fi siguri ca cele 18 trofee si premii oferite reprezinta o imagine reala a performantei in afaceri", a precizat Victor Babiuc.
Cele doua Trofee de Excelenta au fost acordate societatilor Coca-Cola Romania si Romtrans SA.

Pentru prima data, CCIR a acordat un premiu special pentru cea mai mare exploatatie agricola privata din Romania. Acesta a revenit Grupului de firme Racova - Com - Agro-Pan SA al carui manager general este Adrian Porumboiu.

Un alt eveniment special a fost si acordarea premiului de excelenta pentru contributia adusa dezvoltarii antreprenoriatului feminin. Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin a acordat acest premiu doamnei Soknan Han Jung, rezident coordonator ONU si rezident reprezentant al UNTP.

Cele 16 distinctii de excelenta oferite de CCIR au fost inmanate reprezentantilor Continental Automotive SRL, Elster Rometrics, Indlacto Mures, Topal SRL, Mures Mex, Nufarul SA, Perind, Primo Prod, Remat Calarasi, Rulmenti SA, Rimini Inbex, Italsofa Romania, Korsnas Packaging, Abis, Studio.

Ca si la editiile precedente, criteriul de baza in selectia companiilor a fost clasarea acestora pe locul I in ultimii trei ani la Topul National al Firmelor realizat de CCIR.

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei a evidentiat ca acest eveniment se inscrie in misiunea generala a sistemului cameral romanesc de a contribui la crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent si stimulativ in Romania

Bloombiz
(Sursa: Rompres)


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 918 ori