Taxa pentru site-urile de stiri

Vineri, 07 August 2009, ora 14:52
1252 citiri
Taxa pentru site-urile de stiri

Mogulul Rupert Murdoch planuieste ca, pana vara viitoare, accesul la editiile online ale ziarelor sale sa se faca numai contra cost.Dupa ce a suferit pierderi importante ale veniturilor, Rupert Murdoch va aplica taxe de acces pentru site-urile de stiri ale News Corporation.

Pentru ca "imperiul sau de media" a inregistrat pierderi uriase (de 3,4 miliarde de dolari) in anul fiscal incheiat la 30 iunie, miliardarul australian Rupert Murdoch s-a angajat sa "zguduie" industria presei prin introducerea unor taxe de acces pentru toate site-urile de stiri pe care le detine.

Astfel, inainte de vara lui 2010, editiile online ale "The Times", "The Sun" si "News of the World" vor putea fi citite numai contra unei sume de bani.

Modelul cu taxa va fi extins si la publicatiile tabloide, ca "The Sun" si "The News of the World".

 

--------------------

CONSTANTIN RUDNITCHI iti recomanda 3idei.ro

--------------------

Mogulul media a apreciat ca aceasta schimbare era inevitabila. In ceea ce priveste posibilitatea ca cititorii site-urilor sale sa migreze catre alte produse gratuite,Murdoch a spus ca va incerca sa evite acest comportament prin adoptarea unui continut mai bun si diferit de al altor companii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alertă de securitate: vulnerabilități critice descoperite în televizoarele LG
Alertă de securitate: vulnerabilități critice descoperite în televizoarele LG
Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au identificat patru vulnerabilități majore în sistemele de operare LG WebOS, versiunile 4 până la 7, care echipează televizoarele...
Google a lansat o versiune premium pentru browser-ul Chrome. Cu ce funcții extra vine
Google a lansat o versiune premium pentru browser-ul Chrome. Cu ce funcții extra vine
Google a lansat o nouă versiune premium a browserului său, Chrome Enterprise Premium, destinată clienților business care doresc o securitate îmbunătățită și funcții avansate de navigare....
#online, #presa, #publicatii, #site, #stiri, #taxa , #stiri Constantin Rudnitchi