Oferte la "Prima casa": Case "la cheie" cu 35.000-60.000 euro

Marti, 28 Iulie 2009, ora 09:08
1828 citiri
Oferte la "Prima casa": Case "la cheie" cu 35.000-60.000 euro

Lupta pentru clientii "Primei case" se ascute si pe plan imobiliar, nu numai intre banci.

Companiile imobiliare si constructorii nu au intarziat sa scoata la iveala oferte tentante, la preturi mult sub "scorurile" practicate cu numai jumatate de an, maximum un an in urma. Oferta Neoconstruct, de exemplu, cuprinde "case la cheie" la preturi cuprinse intre 35.000 si 60.000 euro.

 

--------------------

CONSTANTIN RUDNITCHI iti recomanda 3idei.ro

--------------------

Cei interesati pot studia proiectele proprii ale companiei imobiliare, al caror pret fata de cel afisat se reduce cu 15%, sau pot apela la specialistii din cadrul companiei pentru a realiza proiecte noi, care sa se incadreze in bugetul creditat cu programul guvernamental "Prima Casa".

Casele ce pot fi achizitionate astfel au suprafete construite de la 70 mp pana la 120 mp, care pot cuprinde: living, bucatarie, hol, doua bai, trei dormitoare, asigurand confortul maxim necesar unei familii. Pretul cuprinde proiectul, fundatia, structura, invelitoarea, ignifugarea, tamplaria exterioara si interioara.

In acelasi pret sunt incluse si finisajele exterioare, finisajele interioare cu gresie faianta, parchet, instalatiile electrice, termice si sanitare cu tot cu obiectele aferente: centrala, radiatoare, cada, chiuveta, wc, baterii, intrerupatoare, prize, aplice.

Pretul afisat este de 399 euro mp cu TVA, pe suprafata construita desfasurata.

Constructia are o suprafata construita intre 100-150 mp. Suprafetele construite mai mari de 150 mp beneficiaza de o reducere de 3% din pret, in schimb pentru suprafetele construite mai mici de 100 mp se aplica in plus 3 puncte procentuale la pret.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Yale Linus L2: încuietoarea inteligentă cu care îți încui casa direct de pe telefon. La ce preț este disponibilă
Yale Linus L2: încuietoarea inteligentă cu care îți încui casa direct de pe telefon. La ce preț este disponibilă
Yale, companie recunoscută pe plan global pentru soluțiile sale de securitate, a anunțat lansarea unei noi încuietori inteligente pe piața din România. Noua generație, numită Linus L2,...
#prima, #casa, #apartamente, #program, #locuinta, #oferta, #banci , #stiri Constantin Rudnitchi