Cele mai ieftine si cele mai scumpe apartamente si garsoniere scoase la vanzare in Bucuresti

Marti, 25 August 2009, ora 09:54
2464 citiri
Cele mai ieftine si cele mai scumpe apartamente si garsoniere scoase la vanzare in Bucuresti

Cea mai ieftina garsoniera scoasa la vanzare in Bucuresti costa 9.000 de euro, iar cea mai scumpa este situata in Piata Romana si costa 100.000 de euro, potrivit anunturilor de vanzare publicate pe site-ul anuntul.ro. 

„Preturile la apartamentele vechi din Capitala au scazut, per ansamblu, cu 50% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Se observa o constanta a preturilor de ceva timp, si de aceea estimez ca vor ramane la aceleasi nivel pana la sfarsitul anului.

Preturile la apartamentele vechi din Capitala au inregistrat un declin de 1% in iunie fata de luna precedenta, dupa scaderi de peste 4-5% in fiecare luna din acest an, potrivit indexului imobiliar ZF, insa per ansamblu piata preturile apartamentelor cu trei camere au scazut cu pana la 50% fata de nivelul de anul trecut.

Raeceanu mai spune ca cea mai ieftina garsoniera vanduta prin intermediul agentiei sale a fost de 32.000 de euro si este situata in zona cartierului bucurestean Rahova.

La polul opus s-a situat tranzactia pentru o garsoniera de pe Calea Calarasilor, care a fost vanduta cu 75.000 de euro in acest an.

 

--------------------

CONSTANTIN RUDNITCHI iti recomanda 3idei.ro

--------------------

Apartament de doua camere, intre 50.000 si 100.000 de euro

„Pentru un apartament de doua camere confort I din Rahova valoarea cea mai mica de tranzactionare a fost de 50.000 de euro, iar cel mai scump apartament de doua camere de anul acesta a fost vandut la pretul de 100.000 de euro", a mai spus Raeceanu.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#apartamente, #garsoniere, #ieftiniri, #preturi, #tranzactii , #stiri Constantin Rudnitchi