Berceanu: Vom achita la timp facturile pentru Autostrada Transilvania

Vineri, 14 August 2009, ora 13:21
1118 citiri
Berceanu: Vom achita la timp facturile pentru Autostrada Transilvania

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat vineri, pe santierul Autostrazii Transilvania, ca va plati toate lucrarile certificate predate de constructorul Bechtel al Autostrazii Transilvania, transmite corespondentul NewsIn.

"Anul trecut, cand duduia economia, nu duduiau si platile pe aici deloc. Acum noi suntem la zi cu platile. Eu voi plati tot ce se lucreaza si este certificat", a afirmat ministrul Transporturilor, care se afla in vizita in judetul Cluj alaturi de primul ministru Emil Boc.

Premierul a declarat, la randul sau, ca Berceanu face "eforturi miraculoase" pentru a asigura finantarea si ca, asa cum a promis, pana de 1 decembrie se va putea circula pe primii 42 de kilometri ai Autostrazii Transilvania.

"Am venit aici cu domnul ministru sa ne asiguram ca ceea ce am promis se face. De la ultima intalnire, de acum o luna, s-au realizat lucrurile pe care firma s-a angajat sa le faca si anume utilitatile au fost transferate, numai exista niciun obstacol in privinta aceasta, in al doilea rand exista aproape 30 de kilometri asfaltati de strat de binder si incepand cu perioada urmatoarea se va trece cu ultimul strat, cel de uzura.

In al treilea rand, practic, viaductele sunt finalizate, iar cel mai complex este gata. Cu alte cuvinte, in acest moment avem garantia ca, asa cum am spus, de Ziua Nationala a Romaniei, cei 42 de kilometri de autostrada de la Turda la Gilau vor fi terminati si clujenii vor scapa de un cosmar al traficului greu care ii afecteaza de atatia amar de ani", a afirmat seful Executivului, care a completat ca va sta totusi cu ochii pe lucrari.

 

 

--------------------

CONSTANTIN RUDNITCHI iti recomanda 3idei.ro

--------------------

Emil Boc si Radu Berceanu au vizitat in cursul zilei de vineri santierul nodului rutier de la Gilau, de pe traseul Autostrazii Transilvania, santierul centurii de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, Valcele-Apahida, si vor participa si la inaugurarea centurii de ocolire a muncipiului Gherla.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#autostrada, #bani, #berceanu, #euro, #milioane, #orban, #transilvania , #stiri Constantin Rudnitchi