Adrian Sarbu, numit Chief Executive Officer al CME

Marti, 28 Iulie 2009, ora 14:06
1865 citiri
Adrian Sarbu, numit Chief Executive Officer al CME

Adrian Sarbu este, incepand de astazi, romanul care ocupa cea mai inalta pozitie executiva intr-o companie multinationala, el detinand functiile de presedinte si director executiv al Central European Media Enterprise (CME).

"CME este o organizatie tanara si energetica. Strategia mea este sa fac CME una dintre cele mai mari si respectate companii de media din Europa si sa arat ca oamenii din regiune sunt competitivi in industria de entertainment, care parea pana acum un club select destinat profesionistilor din America", a declarat Adrian Sarbu.

"Adrian este cel mai talentat executiv cu care am lucrat si sunt onorat sa anunt numirea lui in functia de director executiv al companiei. Este el un activ indispensabil pentru CME, iar experienta lui va continua sa fie o resursa valoroasa pentru companie", a declarat Ronald Lauder, fondatorul si chairman non-executiv al CME, o companie care opereaza 18 posturi de televiziune in sapte tari foste comuniste din Europa Centrala si de Est- Romania, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croatia, Bulgaria si Ucraina.

 

--------------------

CONSTANTIN RUDNITCHI iti recomanda 3idei.ro

--------------------

CME acopera o piata de 97 de milioane de telespectatori.

CME a avut anul trecut venituri de aproximativ un miliard de dolari si un profit operational (EBITDA) de 340 milioane de dolari, fiind una dintre cele mai profitabile companii de televiziune de lume.

Compania este listata pe piata bursiera americana Nasdaq si la Bursa din Praga.

Ronald Lauder este cel care controleaza CME prin drepturile de vot detinute, dar actionarul principal (31%) este cel mai mare grup de media din lume Time Warner. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cme, #director, #sarbu , #stiri Constantin Rudnitchi